Top

Kalas

IMG_0029-22
blogg600

Fira födelsedagen med att skapa och bygga tillsammans med vänner i återSKAPAs materialbank och skapande verkstad. Materialbanken är full av spännande spillmaterial från lokala industrier som bara väntar på att få nytt liv.

Kalaset varar 2 timmar vilket innefattar cirka 1,5 timmes skapande workshop med en av återSKAPAS pedagoger. För bästa resultat önskar vi att minst en vuxen kan närvara och vara behjälplig under workshopen.

I kalaset ingår en digital inbjudan till gästerna.  Vi tar fram bord, stolar och fixar festfint.  Ni tar hand om tårtkalaset, dukar fram och plockar undan porslinet efteråt.

Välj mellan följande kalasteman:

Robotar – Förvandlas till en kalasredo cyborg! Vi kommer att börja med att göra varsin robotaccessoar som ni kan ha på er, därefter kommer ni få skapa varsin unik robot.
Hjältar och hjältinnor – En superhjälte måste skydda sin identitet så vi börjar med att göra varsin hjälte-mask. Därefter får alla skapa en egen hjälte eller hjältinna med olika superkrafter och egenskaper.
Mellofanter och flamangos – Vi börjar med att göra djuröron till alla barn och därefter får alla skapa varsitt fantasidjur med varierande uttryck och namn.
Pirater och sjöröveri – Varje pirat behöver en ögonlapp, så vi skapar varsin gjord av spillmaterial. Sedan får varje barn bygga en egen sjörövare, kanske med träben och papegoja på axeln eller långt skägg och en kikare i bältet.
Melodifestivalen – Nu är det dags för nya mellostjärnor att göra succé på scenen. Barnen kommer att skapa varsin mikrofon och därefter skapa sin egen melloartist.

Pris: 2000 kr för ett kalas med högst 12 barn. Därefter gäller plus 185 kr/barn (totalt max 25 gäster).

Bokning på förfrågan till Stina: stina@aterskapamalmo.se.

Vid bokningsförfrågan, ange önskat tema, ålder samt namn på födelsedagsbarnet.