Top

Malmö Garden Show

Malmö Garden Show

I år fick återSKAPA det fantastiskt roliga uppdraget att gör konceptdekoren till Malmö Garden Show, en trädgårdsfest som besökt av tusentals människor varje år.

Tillsammans med Nina Warnolf skapade vi höga rosa blomsterstjälkar som skulle pryda broarna och fungera som vägledare in till festivalen och rosa jättegirlander som hängdes upp högt bland träden i den stora vackra allén. I sluttningarna planterades CD-blommor och i kanalen sjösattes näckrosor, också dem gjorde av CD-skovor. De guppade i vattnet och blänkte i kapp i regnbågens alla färger.

All dekor var gjord av spill så klart, närmare bestämt 120 gröna benvärmarna, 30 mintgröna och ljusrosa trådrullarna, en stor bit rosa mässmatta, 30 höga kartongrullar, 200 rosa skumgummicirklar, 200 gröna tygblad och hundratals CD-skivor. Det tog sin tid och tog enormt med plats att skapa dekoren. Vårt kreativa rum bytte snabbt färgskala från orange till knallrosa.

Stort tack till våra samarbetspartner för ert donerade spill och till Stadsmissionen som både samlade in CD-skivor och hjälpte till att skapa näckrosor hos oss under en workshop och slutligen till Petra och Malmöstad för förtroendet!

Vi hade himla kul under produktionen och fint blev det!