Top

Skolor och förskolor

Untitled-2

Vi erbjuder inspirerande workshops för barngrupper i en ny och stimulerande miljö. Vi skräddarsyr gärna efter önskat tema för att integrera vår workshop med skolans och förskolans arbete. På så sätt lever såväl process som den skapade produkten vidare även efter besöket.

Starta, förstärk eller avsluta ett tema hos oss!

Att skapa med spillmaterial stimulerar kreativitet eftersom okända och oväntade material får oss att tänka i nya banor, utforska nya vägar och ta egna initiativ. Hos oss får barnen på ett lekfullt, prövande och sökande sätt lösa problem.

Vi använder även skapandet med spillmaterial som ett sätt att fördjupa kunskaperna i olika skolämnen och öka miljömedvetenheten hos barn och unga.

Så här går det till:

space
22
Untitled-1

Du kan boka skräddarsydda workshops direkt hos oss eller genom Kulturkartan. Workshops via Kulturkartan är riktade till Malmös skolor och mot bestämda årskurser. Dessa är inköpta av Barnkulturenheten och är därför kostnadsfria.

Tänk på att ni alltid kan boka Kulturbussen för besöket om er skola ligger i Malmö.

Det går också bra att boka en skräddarsydd workshop som ett skapande-skola-projekt. Klicka HÄR för att läsa mer om återSKAPAS skapande-skola-projekt.

Hör av dig om du har funderingar eller vill boka ett besök!

vastrahamnenBLOGG

Så här såg det ut när Västra hamnens andreklassare arbetade vidare med sina skapelser i klassrummet, och fantiserade  kring rymdvarelsernas ursprung och liv.